Windows XP Service Pack 2

Windows XP Service Pack 2

1.0
Informatie Afbeeldingen (1)
"Pakket met nieuwe proactieve veiligheidstechnologieën en andere uitbreidingen"
Geschreven door
Windows XP Service Pack 2

Microsoft Windows XP Service Pack 2 is een pakket met zeer essentiële updates en uitbreidingen voor Windows XP. Hierdoor krijgt het besturingssysteem een duidelijk betere bescherming tegen hackers, virussen en wormen, maar er wordt ook een betere ondersteuning geleverd voor meerdere hardware-onderdelen en -verbindingen.

Naast het verbeteren van de configuratie-opties voor de beveiliging van Windows XP, levert Microsoft Windows XP Service Pack 2 duidelijkere informatie om de gebruikers, die met de beveiliging geconfronteerd worden, beter van dienst te zijn. Het installatiepakket is zowel voor IT (Informatie Technologie)- specialisten als ontwerpers ter beschikking gesteld, waardoor zij deze kunnen configureren voor hun bedrijfsomgeving. Voor thuisgebruikers zijn er handige updates beschikbaar, waardoor het niet noodzakelijk is om de ingewikkelde stappen van het installatiepakket te doorlopen.

We kunnen wel stellen dat het eigenlijk noodzakelijk om Microsoft Windows XP Service Pack 2 te installeren als u heden ten dage nog van dit besturingssysteem gebruik maakt. Niet alleen voor uw eigen veiligheid en bedieningsgemak, maar ook om anderen, met wie u gegevens deelt, te beschermen.

WinPortal Score
Versie 1.0
Licentie freeware
Op de site sinds 12/april/2010
Auteur Microsoft Corporation
Laatste Update 12/november/2014
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Verenigde Staten) Engels (Groot-Brittannië) Spaans (Spanje) Spaans (Latijns-Amerika) Italiaans Duits Arabisch Catalaans Chinees Vereenvoudigd Chinees Traditioneel Koreaans Deens Fins Galicisch Grieks Japans Noors Pools Portugees Brazilliaans Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Frans Tsjechisch Nederlands
Compatibel Windows XP
Zoeken