Waterfox

Waterfox

18.0.1
Informatie Afbeeldingen (3)
"Snellere versie van de bekende Firefox webbrowser"
Geschreven door
Waterfox

Heel veel mensen gebruiken al een flinke tijd de bekende webbrowser van Mozilla, Firefox. Dit is niet alleen een lekker snelle browser, maar biedt ook meer beveiligingen dan zijn Microsoft-tegenhanger. De extra mogelijkheden zijn ook zeer gewenst. Alleen gaat Firefox alleen over internet als een 32-bits programma. Daarom bieden wij hier nu Waterfox.

Waterfox is een ontwikkeling van een echte liefhebber van goed internetten, volledig gebaseerd op de software van Mozilla. Het is een volledige 64-bits variant van de bekende webbrowser, waardoor het op de nieuwste systemen nog betere resultaten kan bieden. Niet alleen wordt het volledig geïntegreerd in het besturingssysteem, het zal zelfs voor een lichte versnelling zorgen.

Dit komt niet alleen door de volledige 64-bits structuur, maar ook door de verbeterde engines die deze browser ondersteunen. Dus wordt niet alleen uw internet-ervaring verbeterd en versneld, ook downloaden, file-sharing en andere internetzaken gaan een stuk sneller en beter dankzij Waterfox.

WinPortal Score
Versie 18.0.1
Licentie freeware
Op de site sinds 12/oktober/2011
Auteur MrAlex94
Laatste Update 18/juli/2013
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Groot-Brittannië)
Compatibel Windows 7, Windows Server 2008, Windows Vista