Unzip Wizard

Unzip Wizard

3.20.32
Informatie Afbeeldingen (5)
"Uitpakgereedschap voor ZIP-bestanden, wizard-gebaseerd"
Geschreven door
Unzip Wizard

Downloaden is een favoriet tijdverdrijf van veel mensen, maar vaak kom je bestanden tegen met de extensie .ZIP. Wat te doen met dit soort bestanden? Hoe kom je bij de inhoud? Met Unzip Wizard.

Een ZIP-bestand is een verzamelbestand dat ingepakt is. Het is mogelijk om meerdere bestanden in één ZIP-bestand samen te voegen en dan te comprimeren, waardoor het verzenden over internet veel makkelijker wordt. Unzippen is dus het uitpakken van dit bestand. En daar is Unzip Wizard voor bedoeld.

Het programma werkt heerlijk simpel: U opent het ZIP-bestand in Unzip Wizard door dubbel te klikken, u bepaalt waar u het bestand uitgepakt wilt hebben en het programma doet de rest. Eenvoudiger kan het niet. Bij grotere ZIP-bestanden kan het even duren voordat alles is uitgepakt, maar dat is logisch.

Als het programma gereed is met uitpakken, kunt u kiezen om direct een volgend ZIP-bestand uit te pakken, of naar de folder te gaan waar de bestanden zijn uitgepakt. Of u kunt het programma natuurlijk afsluiten.

Unzip Wizard is geschreven als Shareware, dus iedereen mag het gratis gebruiken. De installatie verloopt heel simpel en ook het verwijderen gaat net zo makkelijk.

WinPortal Score
Versie 3.20.32
Licentie demo
Op de site sinds 27/juli/2010
Auteur PC Shareware, Inc.
Laatste Update 4/maart/2013
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Groot-Brittannië)
Compatibel Windows XP, Windows 98, Windows Millennium, Windows 2000, Windows Server 2008, Windows 7