SWAT 4

SWAT 4

Informatie Afbeeldingen (5)
"Tactisch schietspel, waarin doden niet altijd verstandig is"
Geschreven door
SWAT 4

Onder de schietspellen is dit misschien een ouwetje, maar SWAT 4 biedt u een speelervaring die net iets anders is dan die van andere FPS-games. In de meeste First Player Shooters is het namelijk de bedoeling om alles wat beweegt te voorzien van een verse lading lood (of ander dodelijk materiaal). In dit spel bent u een politie-agent, en zult dus alleen uw vuurwapen mogen gebruiken uit noodweer. En dat kan in gijzelingssituaties toch best lastig zijn.

SWAT 4 is een 'squad-based' spel, wat inhoudt dat u met uw team van vier man een vijandig gebied moet ingaan om uw missie uit te voeren. De ene keer kan dat het ontmantelen van een bom zijn, de andere keer is dat het bevrijden van een gijzelaar. Hoe de 'bad guys' op uw aanwezigheid reageren, is iedere keer anders. U moet ze natuurlijk wel waarschuwen dat u eraan komt: de ene keer zullen ze zich overgeven of op de vlucht slaan, maar de andere keer leidt dit tot een vuurgevecht.

SWAT 4 kan gespeeld worden als single-player spel, er zijn meer dan voldoende missies aanwezig, maar ook als multi-player spel, waarin u als team tegen team kunt spelen, of juist samen met uw vrienden het opneemt tegen de computer. Let er overigens op dat kogels net zo dodelijk/pijnlijk zijn als in het echte leven: een schot door het hoofd is dodelijk, terwijl een kogel in het been alleen uw bewegelijkheid verminderd.

WinPortal Score
Licentie demo
Op de site sinds 21/februari/2012
Auteur Vivendi Universal Games
Laatste Update 26/september/2013
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Groot-Brittannië)
Compatibel Windows XP, Windows Millennium, Windows Vista, Windows 7
Zoeken