Streamripper

Streamripper

1.64.6
Informatie Afbeeldingen (3)
"Direct geluid opnemen van al uw audio-streams vanuit WinAmp naar MP3-formaat"
Geschreven door
Streamripper

Van alle muziekspelers is WinAmp wel één van de bekendste en geliefdste, omdat deze vrij lichte speler niet alleen zeer veel mogelijkheden biedt, maar ook direct verbinding kan leggen met internet om audio-streams van radiostations af te spelen. Op deze manier hebt u altijd uw favoriete muziek bij de hand. En met Streamripper kunt u deze nu direct opnemen.

Streamripper installeert u makkelijk en door op de recordknop te drukken, begint u met opnemen. Op internet kunt u toch al op veel manieren muziek downloaden? Maar dan bent u niet altijd zeker van wat u krijgt: soms is het heel iets anders dan u verwacht had. En omdat veel internet-radiostations vaak per stijl uitzenden, kunt u nu zeer makkelijk uw collectie uitbreiden!

Streamripper scant tijdens het opnemen naar stiltes die duiden op wisselingen van nummers en begint voor iedere track een nieuwe opname. Per aangemaakt MP3-bestand kunt u de complete ID3-tag invullen; Als het station deze informatie meegestuurd, dan vult het programma dit zelf in.

Streamripper wordt als plug-in van WinAmp geïnstalleerd. Bestanden kunnen worden opgeslagen in de volgende formaten: MP3, AAC, OGG en NSV.

WinPortal Score
Versie 1.64.6
Licentie freeware
Op de site sinds 26/augustus/2010
Auteur Streamripper
Laatste Update 20/december/2012
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Groot-Brittannië)
Compatibel Windows XP, Windows 95, Windows 98, Windows Millennium, Windows Vista, Windows 7