Spore Creature Creator

Spore Creature Creator

14.0.0.162
Informatie Afbeeldingen (4)
"Maak uw eigen beesten aan voor het Spore-universum"
Geschreven door
Spore Creature Creator

Een van de leukste spellen die wij tot nu toe zijn tegengekomen, is toch wel Spore. In dit spel ontwikkelt u een compleet eigen wereld, waarbij u aan de wieg staat van een compleet nieuwe ecologie. U beïnvloedt de ontwikkeling van complete dierensoorten en later in het spel zelfs de ontwikkeling van zelfstandig denkende wezens. Met Spore Creature Creator kunt u uw eigen wezens samenstellen.

Spore Creature Creator is een uitbreidingsset voor het originele spel Spore. U moet deze laatste dus wel op uw computer geïnstalleerd hebben als u dit programma wilt kunnen gebruiken. Spore is elders op de site van Winportal te vinden. Met deze tool ontwikkeld u uw geheel eigen wezens. U bepaalt dus geheel hoe ze eruit zien: het aantal poten, de huidskleur, de gehele lichaamsbouw, het aantal vinnen en de vorm van de staart.

Natuurlijk wilt u uw wezens in uw eigen universum onderbrengen. Maar met Spore Creature Creator kunt u ze ook delen met anderen over het internet. Voor het aanmaken kunt u kiezen voor een of enkele andere wezens als basis die u dan verder ontwikkelt of samenvoegt, maar u kunt ook vanuit het niets een nieuw beest opbouwen.

WinPortal Score
Versie 14.0.0.162
Licentie demo
Op de site sinds 5/juli/2010
Auteur Electronic Arts Inc.
Laatste Update 13/december/2013
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Groot-Brittannië) Spaans (Spanje) Italiaans Duits Chinees Vereenvoudigd Koreaans Deens Fins Japans Noors Pools Portugees Brazilliaans Russisch Zweeds Frans Tsjechisch Nederlands
Compatibel Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Vereisten DirectX
Zoeken