SopCast

SopCast

3.5.0
Informatie Afbeeldingen (5)
"Volg de internationale televisie live op uw computer"
Geschreven door
SopCast

SopCast is een van de bekendste programma´s voor het online kijken van televisie op uw computer. Hierbij maakt het gebruik van een peer-to-peer verbinding, waardoor de bestanden van gebruiker naar gebruiker verzonden worden. Het signaal wordt stabieler en duidelijker naarmate er zich meer mensen voor een videostream melden.

SopCast geeft u de mogelijkheid om de internationale televisie live op uw computer te volgen. Door haar brede assortiment kunt naar de door u gewenste documentaire, film, tv-serie, etc. kijken. Daarnaast kunt u er ook naar een door u gewenst sportevenement kijken. Zo kunt u er bijvoorbeeld live het voetbal van de competities uit Nederland, Spanje, Duitsland, Engeland en Frankrijk volgen.

De opnamefunctie is een andere interessante eigenschap. Het geeft u de mogelijkheid om een uitzending op te nemen, waardoor u de uitzending later nog eens terug kunt zien.

Nog een tip. Het wordt aangeraden om andere peer-to-peer programma´s (eMule, Ares, etc.) te sluiten en de gewenste videostream enkele minuten eerder te starten. Hierdoor kunt u vanaf het begin optimaal genieten van het door u gewenste programma.

WinPortal Score
Versie 3.5.0
Licentie freeware
Op de site sinds 22/maart/2010
Auteur SopCast
Laatste Update 27/februari/2013
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Groot-Brittannië) Italiaans Duits
Compatibel Windows 7, Windows Vista, Windows Millennium, Windows 98, Windows XP