SopCast

SopCast

3.9.6
Informatie Afbeeldingen (5)
"Volg de internationale televisie live op uw computer"
Geschreven door
SopCast

SopCast is een van de bekendste programma´s voor het online kijken van televisie op uw computer. Hierbij maakt het gebruik van een peer-to-peer verbinding, waardoor de bestanden van gebruiker naar gebruiker verzonden worden. Het signaal wordt stabieler en duidelijker naarmate er zich meer mensen voor een videostream melden.

SopCast geeft u de mogelijkheid om de internationale televisie live op uw computer te volgen. Door haar brede assortiment kunt naar de door u gewenste documentaire, film, tv-serie, etc. kijken. Daarnaast kunt u er ook naar een door u gewenst sportevenement kijken. Zo kunt u er bijvoorbeeld live het voetbal van de competities uit Nederland, Spanje, Duitsland, Engeland en Frankrijk volgen.

De opnamefunctie is een andere interessante eigenschap. Het geeft u de mogelijkheid om een uitzending op te nemen, waardoor u de uitzending later nog eens terug kunt zien.

Nog een tip. Het wordt aangeraden om andere peer-to-peer programma´s (eMule, Ares, etc.) te sluiten en de gewenste videostream enkele minuten eerder te starten. Hierdoor kunt u vanaf het begin optimaal genieten van het door u gewenste programma.

WinPortal Score
Versie 3.9.6
Licentie freeware
Op de site sinds 22/maart/2010
Auteur SopCast
Laatste Update 8/januari/2015
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Groot-Brittannië) Italiaans Duits Chinees Vereenvoudigd Chinees Traditioneel Koreaans Grieks Japans Pools Portugees Brazilliaans Roemeens Russisch Turks Frans Nederlands
Compatibel Windows 7, Windows Vista, Windows Millennium, Windows 98, Windows XP, Windows 2000, Windows Server 2008, Windows 8, Windows Server 2012