Silverlight

Silverlight

5.1.40416.0
Informatie Afbeeldingen (5)
"Framework voor het bouwen en spelen van animaties, video's en webtoepassingen"
Geschreven door
Silverlight

Silverlight is een nieuwe technologie van Microsoft voor het creëren van rijke webinhoud en applicaties voor mobiele telefoons en andere draagbare apparaten. Met de plug-in van Silverlight kunt u animaties en video´s reproduceren en applicaties die in dit framework gebouwd zijn, laten draaien in uw internetbrowser.

Silverlight is de bekende rivaal van het veel gebruikte Flash, dat op websites en voor kleine computerspellen gebruikt wordt. De bedoeling van Microsoft is natuurlijk om de concurrentiestrijd te winnen, waardoor Silverlight de nieuwe hype voor online ontwikkelingen wordt.

De plug-in van Silverlight maakt het voor ontwikkelaars mogelijk om van het .Net Framework gebruik te maken in plaats van Java. Hierdoor kunnen de gebruikers met behulp van deze technologie de applicaties lokaal installeren. Daardoor is het niet nodig om van een webbrowser gebruik te maken om de applicatie te laten functioneren. Voor het bekijken van animaties en video´s ondersteunt Silverlight de alle bekende webbrowsers.

WinPortal Score
Versie 5.1.40416.0
Licentie freeware
Op de site sinds 11/juni/2010
Auteur Microsoft Corporation
Laatste Update 13/mei/2015
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Groot-Brittannië)
Compatibel Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2003, Windows Server 2008
Vereisten Internet Explorer
Zoeken