PhotoBitzz

PhotoBitzz

1.1.2
Informatie Afbeeldingen (7)
"Maak de mooiste afbeeldingen door ze op te bouwen uit kleine stukjes"
Geschreven door
PhotoBitzz

Hoe maakt u van een gewone afbeelding of een standaard vorm toch iets speciaals? Daar zijn verschillende methoden voor: De een werkt puur met vormgeving een kleurtinten, de ander met licht en schaduweffecten, en weer een ander gebruikt een vorm die heel erg doet denken aan een mozaïek. Dat laatste kan heel goed met PhotoBitzz.

PhotoBitzz is een grafisch programma dat u in staat stelt om een afbeelding op te bouwen uit heel veel kleine afbeeldingen. Van afstand is de vorm heel duidelijk, maar als u dichterbij gaat kijken, blijkt de vorm opgebouwd te zijn uit heel veel kleine vormpjes. Dit is dus een vorm van optisch bedrog, maar wel een die door heel veel mensen echt gewaardeerd wordt. Het is zelfs mogelijk om de mooiste illusies hiermee te bouwen.

Als u de afbeeldingen bij deze tekst bekijkt, zult u zien waartoe het in staat is. Het is zeer lastig uit te leggen in woorden, anders dan dat we tot nu toe gedaan hebben. Als u dit soort effecten zelf ook wilt maken, zal dit programma u laten zien hoe simpel dit is. De moeilijkheidsgraad zit hem in de complexiteit van de afbeelding die u wilt bouwen. Het resultaat van uw arbeid kunt u daarna voorzien van een andere achtergrond dan een kaal vlak, waardoor u een nog specialer effect kunt creëren.

WinPortal Score
Versie 1.1.2
Licentie demo
Op de site sinds 28/oktober/2011
Auteur DBSoft
Laatste Update 19/juli/2013
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Groot-Brittannië)
Compatibel Windows XP