Photo Collage Creator

Photo Collage Creator

4.25
Informatie Afbeeldingen (6)
"Ontwerp een collage of een fotoalbum van uw eigen gemaakte foto´s"
Geschreven door
Photo Collage Creator

De mensen maken tegenwoordig veel gebruik van hun digitale camera, waarna ze hun foto´s op de computer bewaren. Eenmaal opgeslagen op de computer, is het mogelijk om de foto´s met uw vrienden, collega´s en familie te delen. De meeste personen vinden het echter leuker om de foto´s eerst te bewerken en er vervolgens een fotoalbum of een collage van te maken.

Met Photo Collage Creator kunt u op eenvoudige wijze een fotoalbum of collage van uw foto´s realiseren. Bijvoorbeeld door de geselecteerde foto´s in een vooraf aangegeven sjabloon (tientallen sjablonen beschikbaar) te plaatsen.

Door de aanwezigheid van enkele geweldige eigenschappen kunt u er vervolgens een waar kunstwerk van maken. Het is namelijk in het bezit van een groot aantal fotolijsten, speciale masker effecten en verschillende formaten voor de publicatie van uw ontwerpen.

Met dank aan de lagen-technologie kunt u bij Photo Collage Creator in verschillende lagen werken, hetgeen u de mogelijkheid geeft om verschillende foto´s toe te voegen en ze op de door u gewenste manier kunt organiseren.

Daarnaast maakt Photo Collage Creator gebruik van enkele geavanceerde eigenschappen, zoals het halo effect, perspectieve correctie, atmosfeer correctie en veel meer.

WinPortal Score
Versie 4.25
Licentie demo
Op de site sinds 26/maart/2010
Auteur AMS Software
Laatste Update 1/maart/2013
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Groot-Brittannië)
Compatibel Windows Vista, Windows XP
Zoeken