PCDJ Red

PCDJ Red

2.2.5
Informatie Afbeeldingen (4)
"DJ-programma voor de beginnende diskjockey met uitgebreide opties"
Geschreven door
PCDJ Red

U wilt uw feestjes wat opfleuren, of u wilt in de kroeg uw kunsten laten zien, maar u heeft het geld niet om een professionele dj-installatie met verschillende draaitafels aan te schaffen. Waarom neemt u dan niet gewoon uw laptop mee met PCDJ Red?

PCDJ Red is een semiprofessioneel dj-programma met een ingebouwde draaitafel en zeer veel effecten. U kunt bestanden gewoon in een afspeellijst na elkaar laten afspelen, maar u kunt ook de nummers vloeiend in elkaar laten overlopen door gebruik te maken van een cross-over. Of u mist de bestanden door elkaar, zodat het lijkt dat het echt 1 lang stuk muziek is.

Door de eenvoud van het programma en de duidelijke uitleg die overal te vinden is, kunt u na slechts een paar keer geoefend te hebben, meteen aan de slag met het vullen van een leuke dansavond. In eerste instantie lijkt de interface misschien wat overdonderend, maar er zit een logica in die u vrij snel onder de knie hebt.

Het aanpassen van tempo, pitch en dergelijke wordt heel makkelijk, omdat u precies kunt horen en zien waar u mee bezig bent. En omdat u van meerdere geluidsuitgangen tegelijk gebruik kunt maken, kunt u uw koptelefoon gebruiken zonder dat uw publiek dat merkt!

WinPortal Score
Versie 2.2.5
Licentie demo
Op de site sinds 13/september/2010
Auteur Digital 1 Media, Inc
Laatste Update 19/april/2013
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Groot-Brittannië)
Compatibel Windows 7, Windows Vista, Windows XP