Norton Security

Norton Security

22.1.0.9
Informatie Afbeeldingen (14)
"Allround beveiligingspakket, meer dan alleen een anti-virus programma"
Geschreven door
Norton Security

Als u een pc-gebruiker bent die niet alleen regelmatig gebruik maakt van internet, maar ook nog eens vaker bestanden uitwisselt met anderen, dan weet u dat een gewoon antivirusprogramma vaak niet voldoende bescherming biedt. Dan hebt u ook een goede firewall nodig en kiest u puur voor betrouwbaarheid. Dus kiest u voor Norton Internet Security 2013 en u krijgt nog meer dan u verwachtte.

Norton Internet Security 2013 is een zeer compleet pakket voor het beveiligen van uw computer tegen alle mogelijke bedreigingen. Het beschikt niet alleen over een zeer goede en proactieve bescherming tegen virussen en andere schadelijke software, maar het beschikt ook over een zeer geavanceerde firewall. Alle onderdelen van dit pakket worden meerdere keren per dag automatisch geüpdate, zodat u altijd een optimale bescherming hebt.

Voor de bedreigingen die (nog) niet als virus herkend worden, heeft Norton Internet Security 2013 'SONAR4': dit scant alle inkomende gegevens op mogelijk schadelijke codes. En dankzij Safeweb worden news-feeds en websites ook gescand om zo te controleren of deze geen schadelijke zaken bevatten.

Naast dat uw internetverbinding wordt gecontroleerd, kunt u ook uw normale netwerkverbinding beveiligen. U weet immers nooit precies wat andere mensen op uw netwerk doen met hun computer. Er is in Norton Internet Security 2013 ook gedacht aan een goed kinderslot en een opslagfunctie voor al uw inloggegevens die u op het internet gebruikt: deze worden extra beveiligd opgeslagen.

Om uw berichtenverkeer te scannen, beschikt Norton Internet Security 2013 over een zeer uitgebreide mailscanner, die ook in staat is om instant messengers te controleren. Er is zelfs gedacht aan een mogelijkheid om een herstel-CD te maken voor het onverhoopte geval dat uw computer crasht.

  • Alternatives to Norton Security
  • AVG Internet Security AVG Internet Security
    Beschermd tegen computervirussen, spam, spyware en hackers
    Demo
WinPortal Score
Versie 22.1.0.9
Licentie demo
Op de site sinds 25/oktober/2011
Auteur Symantec Corporation
Laatste Update 16/februari/2015
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Verenigde Staten) Engels (Groot-Brittannië) Spaans (Spanje) Italiaans Duits Chinees Vereenvoudigd Chinees Traditioneel Koreaans Deens Fins Grieks Japans Pools Portugees Brazilliaans Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Frans Tsjechisch Nederlands
Compatibel Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 8, Windows 8.1
Vereisten Internet Explorer, Firefox, Chrome
Zoeken