Norton AntiVirus

Norton AntiVirus

21.1.0.18
Informatie Afbeeldingen (7)
"Een van de beste anti-virus programma's, nu nog beter"
Geschreven door
Norton AntiVirus

Al jaren zijn er enkele programma's die de markt aanvoeren als het gaat om de beveiliging van uw computer tegen virussen en andere ongewenste software. Dit is zeker nodig, omdat een echte virusaanval u zeer veel schade kan berokkenen. Niet alleen gegevensverlies, maar ook kunnen uw gegevens gestolen worden zonder dat u er erg in hebt. Identiteitsdiefstal is hierdoor niet uitgesloten, evenals diefstal en misbruik van uw creditcard-gegevens. Met Norton AntiVirus 2013 wapent u hier zich extra tegen.

Norton AntiVirus 2013 is een zeer compleet programma om uw computer te voorzien van een bescherming tegen virussen, Trojaanse paarden en andere malware. De complete basis van het programma is aangepakt, waardoor de belasting voor uw systeem een flink stuk terug gebrachten de effectiviteit hoger is dan ooit.

Norton AntiVirus 2013 controleert uw computer en uw (internet)verbindingen constant op virussen en andere schadelijke software. U krijgt de mogelijkheid om gevonden bedreigingen direct te vernietigen, in quarantaine te zetten of niets te doen.

Doordat de herkenning van virussen altijd achterloopt op de ontwikkeling ervan, is een 100%-bescherming eigenlijk nooit te garanderen. Daarom biedt Norton AntiVirus 2013 het onderdeel SONAR, programma's scant op mogelijke schadelijke bewerkingen. De programma's die door dit onderdeel herkend worden, kunnen virussen bevatten. Om te zorgen dat deze snel wel geïdentificeerd worden, update het programma zich automatisch meerdere keren per dag.

Het programma werkt geheel op de achtergrond van uw systeem, tenzij uw directe input nodig is. Het beheert tevens uw (draadloze) netwerk-/internetverbinding, waardoor u altijd een optimale verbinding heeft.

WinPortal Score
Versie 21.1.0.18
Licentie demo
Op de site sinds 25/oktober/2011
Auteur Symantec Corporation
Laatste Update 18/februari/2015
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Groot-Brittannië) Spaans (Spanje) Italiaans Duits Japans Portugees Brazilliaans Russisch Frans Nederlands
Compatibel Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 8
Zoeken