Maxthon

Maxthon

4.4.5.3000
Informatie Afbeeldingen (10)
"Webbrowser met flexibele gebruikersinterface"
Geschreven door
Maxthon

Maxthon is een webbrowser die tabbladen gebruikt voor het weergeven van webpagina´s en heeft een flexibele gebruikersinterface. Gebruikte adressen worden bewaard als het programma afgesloten wordt en weer geopend als het gestart wordt. Maxthon blokkeert pop-up vensters en webbanners, maar ook Flash, Java en ActiveX scripts.

Maxthon kan van uiterlijk veranderen door het gebruik van skins, maar ook de bedieningsinterface zelf kan volledig samengesteld worden door de gebruiker. Behalve de indeling van knoppenbalken kan de gebruiker alle toetsencombinaties aanpassen of muisbewegingen definiëren voor het uitvoeren van commando´s. Zo kan bijvoorbeeld de letter “C” van het engelse woord copy getekend worden, om het geselecteerde deel van de webpagina te kopiëren. Adressen kunnen vervangen worden door afkortingen.

Maxthon werkt ook als RSS nieuwsfeedlezer, ondersteund plugins van Internet Explorer en heeft een zoekbalk voor de bekendste zoekmachines. Het heeft ook een aantal geintegreerde web services, zoals een vertaalmachine, Whois service om informatie over de eigenaar van domeinnamen te tonen en een service om bewaarde pagina´s van Google te tonen.

 • Alternatives to Maxthon
 • Google Chrome Google Chrome
  Google Chrome: Een van de meest gebruikte web browsers ter wereld
  Freeware
 • Firefox Firefox
  Frefox: Webbrowser met de nieuwste mogelijkheden en hoge snelheid
  Freeware
 • Opera Opera
  Met Opera hebt u snel en veilig toegang tot al de gewenste internetcontent
  Freeware
 • Internet Explorer 8 Internet Explorer 8
  De laatste versie van het meest bekende webbrowser ter wereld
  Freeware
 • Safari Safari
  Een supersnelle, innovatieve en veilige webbrowser
  Freeware
WinPortal Score
Versie 4.4.5.3000
Licentie freeware
Op de site sinds 18/juni/2010
Auteur Maxthon
Laatste Update 19/juni/2015
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Verenigde Staten) Engels (Groot-Brittannië) Spaans (Spanje) Spaans (Latijns-Amerika) Italiaans Duits Arabisch Catalaans Chinees Vereenvoudigd Chinees Traditioneel Koreaans Fins Grieks Japans Noors Pools Portugees Brazilliaans Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Frans Tsjechisch Nederlands
Compatibel Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows 8