Malwarebytes Anti-Malware

Malwarebytes Anti-Malware

2.1.6.1022
Informatie Afbeeldingen (8)
"Bescherm uw computer tegen meer dan alleen virussen"
Geschreven door
Malwarebytes Anti-Malware

Als u zich regelmatig op internet begeeft, dan heeft u vast al wel gemerkt dat er naast virussen ook nog een hoop andere bedreigingen zijn. Over het algemeen worden deze gevangen onder de noemer 'Malware', een grote groep programma's die puur zijn bedoeld om op illegale manier uw gegevens te onderscheppen of te stelen. Virussen vallen ook onder malware, maar niet alle malware is een virus. De verschillen tussen de verschillende vormen malware is lastig uit te leggen, maar het betreft de manier waarop ze werken en hoe schadelijk ze zijn voor uw computer. Met Malwarebytes Anti-Malware kunt u uw anti-virus middelen uitbreiden naar een complete bescherming.

Dit programma is eigenlijk een suite van beschermingsmiddelen, gericht om naast uw virus-scanner te draaien en zo uw systeem extra te beschermen. Malwarebytes Anti-Malware heeft een zeer geavanceerde detectiemethode, die ook in staat is malware, zoals wormen, rootkits, dailers en spyware te verwijderen. De techniek is bewezen effectief en wordt ook in meerdere grote bedrijven gebruikt. Het programma kent een zeer lage responstijd en kan zelf kwaadaardige programma's herkennen die nog niet gedefinieerd zijn in zijn interne database. Hiervoor scant het op gedragskenmerken van software. Het kan zijn dat Malwarebytes Anti-Malware uw virus-scanner aanduidt als een kwaadaardig programma, en vice versa, dus hiervoor moet u zelf de benodigde uitzonderingen handmatig instellen.

 • Alternatives to Malwarebytes Anti-Malware
 • AdwCleaner AdwCleaner
  Verwijder snel en simpel adware en andere ongewenste programma's
  Freeware
 • Spybot Search & Destroy Spybot Search & Destroy
  Ontdekt, blokkeert en verwijdert alle soorten spyware
  Freeware
 • Spyware Terminator Spyware Terminator
  Bescherm uw computer in real-time tegen spyware
  Freeware
 • Windows Defender Windows Defender
  Verwijdert aanwezige spyware uit uw computer en voorkomt nieuwe infecties
  Freeware
WinPortal Score
Versie 2.1.6.1022
Licentie freeware
Op de site sinds 23/december/2011
Auteur Malwarebytes
Laatste Update 19/juni/2015
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Verenigde Staten) Spaans (Spanje) Italiaans Duits Arabisch Catalaans Chinees Vereenvoudigd Chinees Traditioneel Koreaans Deens Fins Grieks Japans Noors Pools Portugees Brazilliaans Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Frans Tsjechisch Nederlands
Compatibel Windows XP, Windows 8, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1
Vereisten Internet Explorer
Zoeken