Lphant

Lphant

7.0
Informatie Afbeeldingen (3)
"Profiteer van het beste van de netwerken bij het downloaden"
Geschreven door
Lphant

Lphant is een programma voor het uitwisselen van bestanden (audio, video, afbeeldingen, documenten, software). Een groot voordeel van Lphant is dat het verbinding maakt van de netwerken van eDonkey, KAD en BitTorrent. Deze drie netwerken vullen elkaar prima aan, waardoor het programma uitstekend werkt.

Lphant maakt gebruik van een peer-to-peer verbinding; dat wil zeggen dat de bestanden van gebruiker naar gebruiker verzonden worden. Wanneer er zich meer gebruikers voor een dowload melden verhoogt dit de downloadsnelheid. Hierdoor kunt u bestanden over het algemeen sneller binnen halen dan van een webserver, en is het aanbod van informatie veel groter.

Met Lphant kunt u de download van onvoltooide bestanden van eMule voortzetten, een download voorvertonen en de status van de downloads vanuit ieder venster bekijken. U kunt zelf bepalen waar u uw bestanden opslaat, zodat u uw systeemschijf onbelast kunt laten. Ook kunt u instellen dat bepaalde bestanden meteen geopend worden met een daarvoor geschikte applicatie.

WinPortal Score
Versie 7.0
Licentie freeware
Op de site sinds 18/maart/2010
Auteur Lphant
Laatste Update 22/februari/2013
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Groot-Brittannië) Spaans (Spanje) Italiaans Duits Pools Portugees Brazilliaans Turks Frans Nederlands
Compatibel Windows Vista, Windows Millennium, Windows 98, Windows XP
Vereisten NET Framework 2.0