Klavaro

Klavaro

1.7.1
Informatie Afbeeldingen (6)
"Instructieprogramma on sneller te leren blind typen"
Geschreven door
Klavaro

Heel veel mensen werken dagelijks met de computer, maar typen nog steeds op de 'adelaarsmethode': Ze kijken naar het toetsenbord en typen met hun twee wijsvingers en controleren na ieder woord of het wel correct is verschenen. En dan kijken ze naar hun collega's of de secretaresse die zonder te kijken op enorme snelheid foutloos weet te typen. Jalours? Met Klavaro Touch Typing Tutor leert u het zelf ook.

Klavaro Touch Typing Tutor is een instructieprogramma dat u leert blind te typen. OK, u moet wel flink oefenen, maar meer dan 10 minuten per dag hoeft het niet te kosten. Gemiddeld haalt een typer zo'n 60 woorden per minuut, een echte snelle typer kan zelf rond de 100 woorden per minuut te halen. Dat hoeft niet uw doel te zijn, maar versnellen zal zeker lukken.

Door de verschillende oefeningen merkt u dat u steeds vaker zonder te kijken weer waar welke toets op het toetsenbord zit. De methode is uitvoerig getest en bewezen, Klavaro Touch Typing Tutor voorziet zelfs in verschillende niveaus die door toetsen van elkaar gescheiden zijn. Uw voortgang wordt in duidelijke statistieken bijgehouden en u kunt precies zien op welk niveau u nu bezig bent.

WinPortal Score
Versie 1.7.1
Licentie freeware
Op de site sinds 26/augustus/2010
Auteur Sourceforge.net
Laatste Update 20/december/2012
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Groot-Brittannië) Spaans (Spanje) Italiaans Duits Pools Portugees Brazilliaans Russisch Zweeds Frans Tsjechisch Nederlands
Compatibel Windows XP, Windows Vista, Windows 7