Endless Slideshow Screensaver

Endless Slideshow Screensaver

1.5.1
Informatie Afbeeldingen (5)
"Zeer complete schermbeveiliging voor uw computerscherm"
Geschreven door
Endless Slideshow Screensaver

Uw computerscherm is zo'n beetje de enige methode waarmee uw computer kan laten zien waar u mee bezig bent. Daarom wilt u in sommige situaties liever niet hebben dat anderen kunnen zien waar u precies mee bezig bent. Het was niet de originele reden waarvoor Screensavers zijn ontwikkeld, maar het vormt tegenwoordig wel een handige functie. Endless Slideshow Screensaver is een mooi voorbeeld van hoe zoiets opgezet zou moeten worden.

Dit programma is een goed voorbeeld van hoe eenvoudig een schermbeveiliging opgezet kan worden en hoe deze goed weergegeven kan worden. Als u Endless Slideshow Screensaver binnenhaalt, krijgt u daarbij al enkele voorbeeldsetten met foto's en afbeeldingen die u direct kunt gebruiken. Er zijn meer dan 200 effecten opgenomen die u kunt gebruiken om overgangen tussen de verschillende weergaven in te stellen.

Het prettige van Endless Slideshow Screensaver is dat het in staat is om automatisch afbeeldingen te downloaden, gebaseerd op de categorie. Maar omdat niet iedereen internet tot z'n beschikking heeft, kunt u ook zelf afbeeldingen toevoegen. Het programma gebruikt dan de eventuele EXIF-informatie die bij de afbeeldingen zijn opgenomen, om te zorgen dat de foto rechtop en correct wordt weergegeven. Afbeeldingen worden automatisch aar de grootte van het scherm geschaald, en het is ook mogelijk om meerdere schermen tegelijk te beveiligen.

WinPortal Score
Versie 1.5.1
Licentie freeware
Op de site sinds 23/december/2011
Auteur Extreme Internet Software
Laatste Update 3/september/2013
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Groot-Brittannië)
Compatibel Windows XP, Windows 98, Windows Millennium, Windows Vista, Windows 7, Windows Home Server
Zoeken