Driver Genius Professional

Driver Genius Professional

14.0.0.364
Informatie Afbeeldingen (7)
"Back-up, zoek, herstel en update de drivers binnen uw systeem"
Geschreven door
Driver Genius Professional

Driver Genius Professional is een hulpmiddel om de drivers binnen uw systeem te zoeken, back-uppen, herstellen en updaten. Dit zorgt voor een optimaal rendement van uw PC.

Driver Genius Professional helpt u bij het verbeteren van de prestaties en stabiliteit van uw PC (door invalide of onnodige drivers te verwijderen), opslaan van alle drivers in een .EXE- bestand (waardoor u alle drivers kunt installeren door een bestand te openen), herstellen van al uw drivers door slechts een klik te geven, verbeteren van de snelheid van het downloaden en het ontdekken van drivers en het verkrijgen van de laatste versies van de drivers binnen uw computer.

Daarnaast bevat Driver Genius Professional twee andere hulpmiddelen. Een helpt u bij het verkrijgen van meer informatie over uw systeem (processor, schijven, geheugen, etc.). Het andere hulpmiddel is om toegang tot de verborgen opties van de grafische kaart (NVIDIA) te verkrijgen.

WinPortal Score
Versie 14.0.0.364
Licentie demo
Op de site sinds 23/maart/2010
Auteur Driver-Soft Inc.
Laatste Update 6/januari/2015
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Groot-Brittannië) Spaans (Spanje) Italiaans Duits Arabisch Koreaans Deens Grieks Japans Noors Pools Portugees Brazilliaans Russisch Turks Frans Tsjechisch
Compatibel Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 2000
Zoeken