Double Driver

Double Driver

4.1.0
Informatie Afbeeldingen (4)
"Uitzoeken en opslaan van drivers met alle benodigde informatie"
Geschreven door
Double Driver

U heeft nu een werkende computer, maar eens komt de keer dat u opnieuw moet installeren. Heeft u alle drivers nog? Weet u waar die meegeleverde CD's liggen? En waar u de drivers hebt gedownload? Met Double Driver hoeft u niet meer te zoeken!

Na de installatie van Double Driver draait u het één keer en het programma zoekt uw gehele computer af naar de drivers die nu worden gebruikt en maakt daar een lijst van. Deze lijst is zeer gedetailleerd, en geeft zelfs de versienummers en productiedata van de drivers weer. U kunt dus meteen controleren of u wel de laatste versie hebt.

Nu u zeker weet welke drivers u op uw PC of op uw notebook hebt, kunt u deze met Double Driver eenvoudig backuppen naar een ander medium. Mocht herinstallatie ooit een keer nodig zijn, dan hoeft u nu slechts nog maar naar één datadrager te zoeken.

Double Driver is ideaal voor iedereen die een machine heeft waarvan de drivers lastig te vinden zijn, of die geen van de (originele) drivers meer heeft. Alles wordt veilig gesteld met slechts een paar klikken van de muis.

  • Alternatives to Double Driver
  • DriverMax DriverMax
    Actualiseert en genereert een reservekopie van uw stuurprogramma´s
    Freeware
WinPortal Score
Versie 4.1.0
Licentie freeware
Op de site sinds 13/juli/2010
Auteur Boozet
Laatste Update 16/april/2013
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Groot-Brittannië)
Compatibel Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Zoeken