BluffTitler DX9

BluffTitler DX9

10.1.0.1
Informatie Afbeeldingen (5)
"Bouw 3D titels voor de video's die u wilt delen"
Geschreven door
BluffTitler DX9

Als thuisfilmer weet u ondertussen al dat er meerdere programma's zijn waarmee u uw video's kunt bewerken. Niet alleen knippen en plakken is mogelijk, maar ook kunt u vaak zaken als ondertitelingen, aftitelingen, muziek en dat soort zaken bewerken, toevoegen of juist verwijderen. Met BluffTitler DX9 kunt u nu complete 3D-titels maken, die u kunt voorzien van animaties en effecten.

Dit programma is een zeer complete mogelijkheid, niet alleen om complete titels geheel in 3D op te bouwen, maar ook om ze te voorzien van beweging, effecten en nog veel meer. BluffTitler DX9 biedt een zeer handige interface, die bestaat uit twee gedeelten: een preview-gedeelte en een bewerkingsgedeelte. Het bovenste preview-schermpje geeft precies weer welke veranderingen u aanbrengt in uw titel door in het onderste scherm zaken te veranderen.

BluffTitler DX9 werkt op een heel handige manier: het werkt in meerdere lagen ('layers'), en iedere extra weergavemogelijkheid bouwt automatisch een extra laag aan. U kunt hierdoor niet alleen per laag bewerkingen uitvoeren, maar ook meerdere lagen tegelijk bewerken. Het is standaard al voorzien van een flink aantal presets, effecten, structuren, afbeeldingen en van alles wat u verder kunt gebruiken, en u kunt heel erg simpel deze zelf ook bouwen en importeren. Wij raden u wel aan om een online instructie bij dit programma te zoeken, waarvan er zeer veel te vinden zijn. Niet omdat dit programma zo moeilijk is, maar BluffTitler DX9 biedt zoveel mogelijkheden dat u er heel snel velen over het hoofd zult zien.

WinPortal Score
Versie 10.1.0.1
Licentie demo
Op de site sinds 18/oktober/2010
Auteur Outerspace Software
Laatste Update 12/juli/2013
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Groot-Brittannië) Spaans (Spanje) Spaans (Latijns-Amerika) Italiaans Duits Arabisch Catalaans Chinees Vereenvoudigd Chinees Traditioneel Koreaans Deens Fins Galicisch Grieks Japans Noors Pools Portugees Brazilliaans Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Frans Tsjechisch Nederlands
Compatibel Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 8
Vereisten DirectX