ASCII Art Generator

ASCII Art Generator

3.2.4.4
Informatie Afbeeldingen (3)
"Genereer afbeeldingen gemaakt van letters en cijfers"
Geschreven door
ASCII Art Generator

Heel af en toe ziet u afbeeldingen die er op afstand uit zien als een ietwat wazige zwart-wit foto, maar als u dan dichterbij komt, ziet u dat de gehele afbeelding is opgebouwd uit letters en cijfers. Dit lijkt u zeer lastig om te maken, echt monnikenwerk. Maar met ASCII Art Generator kunt u dit nu met een paar klikken zelf doen.

Het aanmaken van de leukste afbeeldingen gebeurt vrij simpel, dankzij ASCII Art Generator. Het programma heeft een zeer eenvoudige interface en stelt weinig eisen aan uw computer. Maar niet alleen het omzetten van foto's naar zwart/wit afbeeldingen is mogelijk, ook kunnen kleuren worden gebruikt. Het programma zorgt dan zelf automatisch ervoor dat de gebruikte letters de juiste kleur krijgen.

ASCII Art Generator heeft nog een heel leuke instelling. U kunt namelijk een boodschap in uw afbeelding verwerken. Als u iemand wil laten weten dat u bijzonder veel om hem of haar geeft, dan is het mogelijk om de tekst 'Ik hou van je' te gebruiken en deze om te laten zetten in een gewenste afbeelding. Hij/zij krijgt dan bijvoorbeeld een afbeelding van een mooie rode roos, geheel opgebouwd uit de door u ingevoerde tekst.

  • Alternatives to ASCII Art Generator
  • ASCII Art Maker ASCII Art Maker
    Maak wonderbaarlijke letter- en tekenkunst
    Demo
WinPortal Score
Versie 3.2.4.4
Licentie demo
Op de site sinds 9/augustus/2010
Auteur ASCII-Art-Generator
Laatste Update 27/december/2012
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Groot-Brittannië)
Compatibel Windows XP, Windows 98, Windows Millennium, Windows Vista, Windows 7
Zoeken