Anti-keylogger

Anti-keylogger

9.2.1
Informatie Afbeeldingen (2)
"Beveilig de gegevens die u zelf invoert tegen diefstal"
Geschreven door
Anti-keylogger

Met de groei die het internet in de laatste 15 jaar heeft doorgemaakt, is ook de mate van bescherming toegenomen. Waarom moet men nu beter beschermen? Omdat er steeds meer belangrijke, waardevolle informatie via het internet gedeeld wordt. Dit is ook bekend bij mensen met minder goede bedoelingen, en zij gaan ook steeds geavanceerder te werk.

Veel bedreigingen zijn al wel bekend, maar kent u de tem key-logging? Dat is het opslaan van alle aanslagen die u maakt op uw toetsenbord. Dit is een methode die is gevonden door digi-criminelen om gebruikersgegevens, zoals wachtwoorden en pincodes te achterhalen. Met Anti-keylogger voorkomt u dat dit op uw computer kan gebeuren.

Anti-keylogger is dus een extra bescherming die u op uw computer aan kunt brengen. Het beschermt tegen enkele vormen van data-diefstal die voor criminelen zeer lucratief kan zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van uw creditcard-informatie? Of uw zakelijke login-gegevens en uw mail-account?

U beschermt dus niet alleen uzelf als u Anti-keylogger gebruikt, maar ook alle anderen die geschaad kunnen worden door misbruik de gegevens die u tot uw beschikking heeft.

WinPortal Score
Versie 9.2.1
Licentie demo
Op de site sinds 5/juli/2010
Auteur Global Information Technology
Laatste Update 28/december/2012
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Groot-Brittannië) Duits Chinees Vereenvoudigd Russisch Frans
Compatibel Windows XP, Windows Vista
Zoeken