Age of Empires III

Age of Empires III

1.1
Informatie Afbeeldingen (6)
"Verover en bouw Amerika in de zestiende eeuw met dit spel"
Geschreven door
Age of Empires III

Age of Empires III is een van de bekendste RTS-(Real-Time Strategy) spellen voor op de PC. Het spel is ontworpen door Ensemble Studios en het wordt uitgegeven door Microsoft Studio Games. Het is de bedoeling om in de 16e eeuw Amerika op te bouwen.

Aan het begin van het spel bent u in het bezit van een klein aantal gebouwen en eenheden. Als speler kunt u kiezen met welk volk u wilt spelen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld met de Nederlanders, Duitsers, Britten of Fransen te spelen. Naarmate het spel vordert, kunt u materialen verzamelen. Met deze materialen kunt u nieuwe soldaten opleiden en nieuwe gebouwen plaatsen. De soldaten kunt u gebruiken om uw vijanden aan te vallen.

Verder is het ook mogelijk om economisch te winnen in het spel. Dit doet u door bijvoorbeeld een verbond te sluiten met een van de Amerikaanse inheemse volkeren. Enkele inheemse volkeren zijn de Inca´s, Maya´s, Cherokee en Azteken.

Age of Empires III volledig in 3D is ontworpen. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om de schaduw van het hoofdpersonage of reflecties van uw marinevloot in het water te zien.

WinPortal Score
Versie 1.1
Licentie demo
Op de site sinds 15/maart/2010
Auteur Ensemble studios
Laatste Update 10/februari/2015
Downloaden Gebruik onze downloadmanager (DownloadMR®)
Taal Engels (Verenigde Staten)
Zoeken